BURDUR / BUCAK - Kızılkaya Ortaokulu

02483312019
Kızılkaya Kasabası Okullar Cad. Bucak/BURDUR
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
Başarılar
2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA SPOR: VOLEYBOL İLÇE İKİNCİLİĞİ KROS İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ
Öğretim Şekli :GÜNDÜZLÜ
08.45-15.20
Ulaşım
ULAŞIM KONUSUNDA HERHANGİ BİR SIKINTI YAŞANMAMAKTA, KASABA MERKEZİ ULAŞIM VE KAVŞAK NOKTALARINDA BULUNMAKTADIR. KASABA MERKEZİNDEN VE 1 KM. UZAKLIKTAKİ BURDUR-ANTALYA KARAYOLUNDAN ANTALYA-KORKUTELİ VE BUCAK-BURDUR-ISPARTA HATLARINA OTOBÜS İLE SIKLIKLA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Öğretmenler ulaşımı kendi araçlarıyla sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri
BELDE MERKEZİ 2200 NÜFUSA SAHİPTİR. 1000 CİVARINDA KONUT YER ALMAKTADIR.DÜZLÜK ALANDA BÖLGENİN EN BEREKETLİ ARAZİLERİNE SAHİPTİR.KASABA HALKI HAYVANCILIK,TARIM VE UZUN YOL NAKLİYECİLİĞİ İLE GEÇİMİNİ SAĞLAMAKTADIR. TÜRKİYENİN EN BÜYÜK ÇİMENTO FABRİKASI KASABA SINIRLARI İÇİNDE YER ALMAKTA, BÖLGE HALKININ İŞ GÜCÜ DESTEĞİYLE EKONOMİYE KATKISINI SÜRDÜRMEKTEDİR.
İL MERKEZİNE 65 KM. İLÇE MERKEZİNE 23 KM. MESAFEDE YER ALMAKTADIR.
tübitak 4007
Diğer Hususlar
OKULUMUZ KIZILKAYA İLKOKULUNUN BİNASINDA EĞİTİM ÖĞRETİME DEVAM ETMEKTE OLDUĞU İÇİN KÜTÜPHANE ortak kullanılmaktadır